maandag 25 januari 2021

Alles over Sliedrecht

Nieuwe Burgemeester

Profiel nieuwe burgemeester? Vertel het de vertrouwenscommissie

2 juli 2020

SLIEDRECHT - De gemeenteraad is zijn zoektocht naar een nieuwe burgemeester voor ons dorp begonnen. De gemeenteraad denkt de komende maanden na over wat voor persoon zij willen hebben als burgemeester. En daarvoor is uw mening belangrijk.

Vul de vragenlijst in!
Wat moet de nieuwe burgervader of burgermoeder goed kunnen en welke eigenschappen moet hij of zij hebben? Vul de vragenlijst in en help mee in de zoektocht naar de nieuwe burgemeester. Dat kan tot maandag 17 augustus.

De vragenlijst kunt u online invullen of downloaden op onze website: www.sliedrecht.nl. Het vragenformulier is ook af te halen aan de balie van het gemeentekantoor aan de Industrieweg 11. Bekijk op de website van de gemeente Sliedrecht de openingstijden.

De ingevulde vragenlijst kunt u mailen naar griffie@sliedrecht.nl of geef deze af aan de balie van het gemeentekantoor (Industrieweg 11).

In gesprek met raadsleden
Naast de vragenlijst is er ook de mogelijkheid om de raadsleden persoonlijk te vertellen wat voor burgemeester u het liefst in Sliedrecht zou zien. De raadsleden horen u graag! Uiteraard zijn de Coronamaatregelen van toepassing.

Wanneer
De raadsleden zijn op zaterdag 11 juli, tussen 10.00 en 13.00 uur op diverse plekken in het dorp aanwezig om met u in gesprek te gaan.

Waar
De exacte locaties worden zo spoedig mogelijk bekendgemaakt via de website van de gemeente Sliedrecht, Het Kompas en social mediakanalen.

Lees meer over:

profiel nieuwe burgemeester
Deel dit bericht met je vrienden!