donderdag 21 oktober 2021

Alles over Sliedrecht

Rik Versteeg

Rik Versteeg in topvorm in ronde 9 Rapid-vierdaagse

23 augustus 2021

SLIEDRECHT - Afgelopen donderdag liet jeugdtrainer Rik Versteeg zien dat de jeugdtrainingen hem zelf ook goed doen. Versteeg wist namelijk al zijn partijen (3) in winst om te zetten. Daardoor steeg hij flink in categorie C van de Rapid-Vierdaagse bij Schaakvereniging Sliedrecht. Versteeg heeft nu zelfs nog uitzicht op een podiumplaats. Aanstaande donderdag heeft de apotheose plaats van het succesvolle vakantietoernooi.

In categorie A – de groep met de favorieten – was er een welkome comeback van Floris Verweij, die direct liet zien het schaken niet verleerd te hebben. Integendeel, ook Verweij wist zijn 3 partijen te winnen. Dat deed ook Peter van den Bergh, zodat het aan de kop dringen is geblazen. Ook William Gijsen, Arjan Kreukniet en Tim Schakel doen nog mee in de strijd om de titel.

In Categorie B ligt de strijd nog volledig open, Hier zijn Jeroen Brandsma, Jurgen de Haan, Martin Prins en Kees van der Does de kanshebbers.

Aanstaande donderdag heeft dan ook een verwachte spannende apotheose op het programma van toernooidirecteur Joost Stoker.

Lees meer over:

schaken rapid-vierdaagse
Deel dit bericht met je vrienden!