donderdag 21 oktober 2021

Alles over Sliedrecht

Wethouder Ton Spek in gesprek met bewoners (Foto gemeente Sliedrecht)

Samen werken aan een bruisend Sliedrecht

30 september 2021

SLIEDRECHT - Heeft u vorige week ook de informatiekraam van de gemeenjte op de weekmarkt bezocht? Zo ja, dan danken zij u hartelijk voor uw interesse en betrokkenheid! De gemeente Sliedrecht kijkt terug op mooie en waardevolle gesprekken over de toekomst van ons dorp Sliedrecht: Hoe kunnen we onze gemeente nóg mooier en levendiger maken?

Ook tijdens de speciale bijeenkomsten in De Lockhorst met ondernemers en maatschappelijke en culturele instellingen heeft de gemeente inspirerende verhalen gehoord en goede ideeën met elkaar uitgewisseld. En natuurlijk was er volop gelegenheid om vragen te stellen over de thema’s: Duurzaamheid, Leefbaarheid, Woningbouw, Bedrijvigheid en Bereikbaarheid.  
 
De ontwerp Omgevingsvisie - een document dat kaders schetst voor deze thema’s en tegelijkertijd ruimte biedt aan ideeën en initiatieven uit de samenleving - ligt nu ter inzage t/m donderdag 21 oktober 2021. Dit is de laatste fase waarin de gemeente Sliedrecht samen met u de puntjes op de ‘i’ zetten voor een mooie toekomst. Zijn er nog belangrijke zaken die aandacht verdienen? Bekijk de ontwerp Omgevingsvisie op de website www.sliedrecht.nl en laat het de gemeente weten.

 

Deel dit bericht met je vrienden!