Monday 20 September 2021

Alles over Sliedrecht

Shuttle Up luidt nieuw seizoen in met inloopavonden en nieuwe trainers

6 september 2021 (door De redactie)

SLIEDRECHT - Badmintonvereniging Shuttle Up heeft het nieuwe seizoen ingeluid met twee nieuwe trainers en drie inloopavonden.

Peter Kuypers gaat op maandagavond van 20:45 tot 22:15 uur de training voor de senioren verzorgen en is de hoofdcoach van het eerste competitieteam. Peter is al ruim 17 jaar gediplomeerd trainer en heeft als speler in de 1e divisie gespeeld.

Voor de jeugd is Martin Zuurmond aangewezen als trainer. Op donderdagavond van 18:00 tot 21:00 uur traint hij de jeugd van tussen de 8 en de 18 jaar. Er zijn nog plaatsen vrij. Martin is een bekende naam in de Drechtsteden waar hij al bij diverse verenigingen training heeft gegeven. Ook is hij een aantal jaar hoofdtrainer bij Shuttle Up geweest.

De eerste drie maandagen in september (6, 13 en 20 september) zijn er inloopavonden in Sporthal De Stoep, je kunt dan kosteloos kennis komen maken met de badmintonsport. Vanaf 19:00 uur is iedereen welkom. Op deze avonden kun je een training volgen of gewoon de baan op om een shuttle te slaan. Sportkleding en zaalschoenen zijn verplicht, rackets en shuttles worden door de vereniging beschikbaar gesteld.

En goed nieuws, ook de 55+ afdeling gaat weer van start! Dit heeft een tijd stil gelegen vanwege Corona en er worden nog nieuwe leden gezocht. Er wordt een uur gespeeld op donderdagmiddag in Sporthal De Valk, van 15:00 tot 16:00 uur. Deelname is vrijblijvend, de kosten bedragen € 3,00 per keer.

Meer informatie vindt u op www.shuttle-up.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!