woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Sliedrecht zoekt Junior Cyber Agent

22 oktober 2021

SLIEDRECHT - Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud? Weet jij meer van internet dan de meeste volwassenen? Heb jij het in je om jezelf en je omgeving te beschermen? En, het allerbelangrijkste, heb je zin om een toffe game te spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

HackShield Battle voor Future Cyber Heroes

Om met jullie Sliedrecht nog een stukje veiliger te maken dagen we je uit om mee te doen aan de HackShield Battle. Jouw HackShield-avontuur begint met de HackShield Levels. Je lost puzzels op, beantwoordt vragen en scoort Shields die je helpen om te klimmen in de Erelijst. Ga samen met de andere Cyber Agents de strijd aan tegen de bad guys en zet jezelf bovenaan de erelijst.

Wil jij Cyber Agent van Sliedrecht worden?

De politie en burgemeester van Sliedrecht zoeken kinderen tussen de 8 en de 12 jaar die Cyber Agent van hun gemeente willen worden. Als Cyber Agent help je de gemeente online veilig te houden. Supergaaf toch? En de beste Cyber Agents worden ook nog eens officieel gehuldigd! Ga naar het YouTube-kanaal van HackShield Future Cyber Heroes.

Meld je nu aan via www.joinhackshield.nl/register. Vergeet niet aan te vinken dat je Cyber Agent van je gemeente wil worden. Wie weet wordt jij straks gehuldigd tot Cyber Agent door de Burgemeester.
Wij rekenen op jou!

Lees meer over:

junior agent cyber
Deel dit bericht met je vrienden!