maandag 13 juli 2020

Alles over Sliedrecht

Sliedrechts museum vanaf 1 juli al weer op afspraak geopend

24 juni 2020

SLIEDRECHT - In verband met de corona-crisis was het Sliedrechts Museum gesloten. De verwachting was, dat het pas in september weer zou kunnen heropenen. Gelukkig, door het instellen van voldoende maatregelen en de inzet van de vrijwilligers, zal het museum 1 juli al weer op afspraak geopend zijn.

Om het bezoek in goede banen te leiden, zal het museum niet op alle reguliere tijden open zijn. Op de website staan de dagen en tijden waarop u een afspraak kunt maken om langs te komen. Ook is niet het volledige museum geopend, omdat in het oude deel de wandelpaden niet breed genoeg zijn.

Maar er is genoeg te zien! Wat dacht u van de expositie “Naar de Dokter”, die de geschiedenis van de Sliedrechtse gezondheidszorg laat zien. Veel actueler is een expositie zelden. Daarnaast is de Tijdlijn van Sliedrecht te bezichtigen en uiteraard de prachtige Raadzaal en de burgemeesterskamer. Nieuwsgierig geworden? Reserveer dan snel een dag en tijd via de website: https://www.sliedrechtsmuseum.nl/nieuws/museum-is-open/ Hier staan de dagen en tijden en via e-mail kunt u dan een tijd reserveren. Ook de voorwaarden en regels m.b.t. de corona-maatregelen vindt u hier terug.

Lees meer over:

Sliedrechts Museum geopend
Deel dit bericht met je vrienden!