dinsdag 26 mei 2020

Alles over Sliedrecht

Sport- en spelactiviteit 'Binnenste Buiten' mooi afgesloten

20 februari 2020 (door Josette Huisman)

Op woensdagmiddag 19 februari vond alweer de 10e en tevens laatste sportmiddag van de activiteit  'Binnenste Buiten' plaats in sporthal de Lockhorst.

Ruim 70 kinderen genoten van deze sport- en spelmiddag. Een activiteit die wordt georganiseerd door Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) om een impuls te geven aan het bewegen onder kinderen. 

Kinderen van de basisscholen binnen Sliedrecht konden hier gratis naar toe. Ook kon er na het sporten, vanwege de samenwerking met zwembad de Lockhorst, voor € 2,50 een verfrissende duik genomen worden. Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht kijkt tevreden terug op de afgelopen 10 weken! 

Ook de komende tijd worden er tal van activiteiten georganiseerd door de SOJS. Zo ook in de voorjaarsvakantie, zie hiervoor het eerdere nieuwsbericht. Een aantal activiteiten zitten zelfs al vol! Je kan je nog aanmelden via email voor:

  • Spijkerschilderij maken (Maandag 24 februari)
  • Reis rond de wereld (Dinsdag 25 februari) en
  • Realistisch tekenen (Extra 2e workshop van 14:00 - 15:30 uur op donderdag 27 februari.)
    We zoomen in op het oog, want daar komen al veel vaardigheden bij kijken! Ben je tussen de 8 en 14 jaar. Voor € 3,- ben je erbij. (vol=vol).

Ook start op 2 maart de workshop "Olympisch theater" en op 5 maart de knutselworkshop "Beestenboel". Heb je zin om deel te nemen, meld je dan aan!

Foto: SOJS

Zie ook:

Lees meer over:

SOJS de Lockhorst
Deel dit bericht met je vrienden!