zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Spreekuur Bureau Sociaal Raadslieden in Het Bonkelaarhuis weer van start

20 mei 2020

SLIEDRECHT - Het Bureau Sociaal Raadslieden geeft  informatie en advies over wetten en regels. Ook kunnen mensen worden ondersteund bij het aanvragen van voorzieningen, of het schrijven van een brief. Het Bureau Sociaal Raadslieden kijkt welke regel van toepassing is of geeft advies en helpt bij het zoeken naar de beste oplossing.

In verband met de maatregelen rondom het Corona-virus werd de afgelopen tijd telefonische en/of digitale ondersteuning aangeboden. Deze dienstverlening gaat gewoon door.

Met in achtneming van de Corona-maatregelen wordt nu echter ook weer gestart met de spreekuren in Het Bonkelaarhuis. Wanneer een persoonlijk gesprek wenselijk is, kan ook daarvoor weer een afspraak worden gemaakt.
Elke dinsdagmorgen en donderdagmorgen is er een spreekuur op afspraak in Het Bonkelaarhuis aan het Bonkelaarplein nr 7. Voor het maken van een afspraak kan worden gebeld naar Het Bonkelaarhuis tel: 0184-420539. U krijgt dan óf een afspraak voor een telefonisch consult, óf een afspraak voor een persoonlijk gesprek in Het Bonkelaarhuis.

Alle inwoners van Sliedrecht kunnen bij het Bureau Sociaal Raadslieden terecht. Zeker in de huidige omstandigheden kan er veel op u afkomen en zijn er misschien veel vragen waar u tegenaan loopt, of dreigen er misschien schulden te ontstaan. Blijf niet met uw vragen lopen, maar maak op tijd een afspraak. De medewerkers helpen u graag en staan voor u klaar.

 

Deel dit bericht met je vrienden!