zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Stenen van Hoop

7 mei 2020

SLIEDRECHT - In deze bijzondere periode, waarin zoveel dingen niet doorgaan, willen we toch met elkaar verbonden zijn. De Gereformeerde Kerk van Sliedrecht(Middeldiepstraat 6)   start daarom de actie “Stenen van Hoop”. Iedereen mag een steen met een persoonlijke en hoopvolle boodschap naar de kerk brengen. Deze steen kan tijdens de zgn. stilte uren worden neergelegd.
 
De stenen worden op een trap geplaatst. De trap symboliseert onze weg die we gaan. We staan niet allemaal op dezelfde trede en ieder gaat zijn eigen pad, maar toch: Geloof, Hoop en Liefde binden ons. Er kan ook een steen zonder boodschap neergelegd worden. Als jezelf maar weet waarom je de steen hebt neergelegd.

Zoek een geschikte steen, beplak of beschilder die met een persoonlijke tekst en kom die in de Gereformeerde Kerk in Sliedrecht brengen tijdens de stilte uren op maandag van 12.00-14.00, woensdag van 9.00-11.00 of vrijdag van 18:00-20.00 uur. Er is dan tevens ruimte voor stilte, het branden van een kaarsje en het leggen van een “Steen van Hoop”. Samen maken we er een Monument van Hoop van in deze bewogen tijd. Iedereen (kinderen en volwassenen) wordt uitgenodigd om mee te doen, al dan niet verbonden met onze gemeente. Van harte welkom.

Houd moed, heb lief!

 

Lees meer over:

kerk actie stenen van hoop
Deel dit bericht met je vrienden!