zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Sliedrecht

Theatervoorstelling ‘Rouw op je Dak’

27 september 2021

SLIEDRECHT - Andere mensen leren kennen en verhalen delen staat centraal in de week van ontmoeting van 1 t/m 7 oktober. In Sliedrecht worden er tal van activiteiten georganiseerd waaronder een theatervoorstelling speciaal voor jongeren genaamd ‘Rouw op je Dak’. Deze theatervoorstelling vindt plaats op 1 oktober van 18:45 - 21:00uur in de Gereformeerde Kerk in Sliedrecht. 

De theatergroep TRAXX maakt educatief theater rondom thema’s die er toe doen in het leven, maar waar niet iedereen gemakkelijk over praat, of goed mee om kan gaan. 

In de voorstelling ‘Rouw op je Dak’ lopen drie verhalen over rouwverwerking parallel aan elkaar: een verkering die uitgaat, ouders die gaan scheiden en een familielid die plotseling overlijdt. Zo maakt de theatergroep duidelijk dat heftige gevoelens van verlies iedereen kan overkomen en daardoor ontstaat er meer herkenning bij elkaar.

Lijkt het jou interessant en wil jij er graag bij zijn? Geef je dan op via de onderstaande link. Toegang is gratis! Wie weet zien wij jou daar. 

Datum: 1 oktober 2021
Tijd: 18.45 - 21.00 uur 
Leeftijd: 12 t/m 26 jaar 
Locatie: Gereformeerde Kerk (Middeldiepstraat 6, Sliedrecht)
Kosten: Gratis.

Inschrijven: https://forms.gle/EwSF9bkobu1JEsVA7

Lees meer over:

theater
Deel dit bericht met je vrienden!