donderdag 22 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Tijdelijke sluiting Financieel Café

13 oktober 2020

SLIEDRECHT - Helaas zijn wij vanwege de aangescherpte Coronamaatregelen genoodzaakt het Financieel Café tijdelijk te sluiten. Uit veiligheidsoverwegingen zal het inloopspreekuur tot nader bericht worden afgelast. Uiteraard kunt u wel een afspraak maken bij het Bureau Sociaal Raadslieden in het Bonkelaarhuis.

Op zaterdag 17 oktober 2020 is het Wereldarmoededag, een dag waarbij over de hele wereld wordt stil gestaan bij mensen die met weinig geld moeten rondkomen. Ook in Nederland en óók in Sliedrecht zijn er mensen die dagelijks de gevolgen van het leven in armoede ondervinden. Inwoners die elke maand moeite moeten doen om financieel de eindjes aan elkaar te knopen.

Er zijn voorzieningen en fondsen waar een beroep op kan worden gedaan om bijvoorbeeld sport en muziekles voor kinderen te kunnen bekostigen. Niet iedereen is altijd op de hoogte van de voorzieningen die er allemaal zijn.

Wilt u hier meer over weten, maak dan een afspraak bij het Bureau Sociaal Raadslieden in Het Bonkelaarhuis,  Bonkelaarplein nr 7. De medewerkers helpen u graag. Samen met u wordt gekeken waar u recht op heeft en u kunt ook gelijk worden geholpen met het aanvragen van voorzieningen.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar Het Bonkelaarhuis: 0184-420539. Laat geen geld liggen!

 

Lees meer over:

sluiting financieel cafe
Deel dit bericht met je vrienden!