donderdag 21 oktober 2021

Alles over Sliedrecht

Vakantieganger Jurgen de Haan aan kop bij Vakantietoernooi

16 augustus 2021

SLIEDRECHT - De eerste 6 ronden van de Sliedrechtse Rapid-vierdaagse zijn gespeeld. Na een avondje met veel strijd is de tussenstand flink door elkaar geschud. Man van de avond was Jurgen de Haan, hij wist achtereenvolgens Johan van der Griend, Arjan van der Leij en Ronald Breedveld te verslaan. Twee weekjes Spaanse zon heeft de rechtenstudent blijkbaar goed gedaan, want De Haan staat bovenaan in de nieuwe tussenstand!

De Havik was afgelopen donderdagavond uitverkocht; na 2 speelavonden staat het deelnemersaantal al op 47. Naast Jurgen de Haan deden vooral Tim Schakel en Arjan Kreukniet goede zaken. Beiden hebben zichzelf een mooie uitgangspositie verschaft voor de komende ronden. William Gijsen en Kees Wessels zijn voorlopig de voornaamste concurrenten voor het eremetaal in Groep A, evenals Peter van der Bergh en aspirant-lid Ronald Breedveld.

Nieuwkomer Jeroen Brandsma (B) wist een 100%-score te bemachtigen en pakt daarmee een mooie voorlopige top 10-notering. De C-categorie wordt na 6 partijen aangevoerd door een van de jongste deelnemende leden van Schaakvereniging Sliedrecht: Louis Liu. Een knappe prestatie!

Marcel Klein kende een goede speelavond, waarin hij onder andere gedecideerd van Henk Prins wist te winnen. Ook Leo Koppelaar en Mike Boom kunnen terugkijken op een avond die zowel plezier als veel winstpunten opleverde. De Franse vakantiegangers Breedveld scoorden wisselend, maar zorgden bovenal voor wat extra gezelligheid.

Donderdag 19 augustus is speelavond 3. Uiteraard zijn alle (aspirant-) leden van Schaakvereniging Sliedrecht weer van harte welkom voor wat schaakplezier.

Op bijgaande foto koploper Jurgen de Haan

Lees meer over:

schaken sv sliedrecht
Deel dit bericht met je vrienden!