maandag 24 januari 2022

Alles over Sliedrecht

Verloskundigenpraktijk Zus en Zwanger opent een locatie in Papendrecht

9 november 2021

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT - Aan het Oosteind 47 opent Verloskundigenpraktijk Zus en Zwanger een nieuwe praktijklocatie. De verloskundigen, en tevens zussen Jessica en Vicky van Andel, openden in 2016 hun verloskundigenpraktijk aan de Prickwaert 198 in Sliedrecht. Om ook zwangeren in Papendrecht te voorzien van persoonlijke verloskundige zorg, is er een tweede praktijklocatie bijgekomen.

De verloskundigen geven aan dat voldoende tijd voor de cliënt en haar omgeving bij hen centraal staat. Dit betekent onder andere, dat er minimaal een half uur tijd wordt vrijgemaakt per consult tijdens het spreekuur en er ook continue begeleiding wordt gegeven tijdens de bevalling. "En dat bevalt letterlijk beter", aldus de zussen.

Verder kun je bij de praktijk terecht voor het plaatsen van spiraaltjes en voor coaching na een miskraam of traumatische bevalling. Deze begeleiding is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor mensen die geen cliënt zijn binnen de praktijk. Voor aanmelden bij zwangerschap of aanvragen voor coaching kan er gemaild worden naar info@zusenzwangersliedrecht.nl. Kijk gerust ook eens op zusenzwangersliedrecht.nl voor meer informatie.

Deel dit bericht met je vrienden!