dinsdag 29 september 2020

Alles over Sliedrecht

Zwembad de Lockhorst: 'We streven er naar om vanaf 18 mei weer gefaseerd open te gaan'

11 mei 2020

SLIEDRECHT - Zwembad de Lockhorst schrijft: 'Zo lang al geen mensen in het zwembad, het heeft ons erg verdrietig gemaakt, maar we beseffen ook dat dit nodig was om gezond te blijven. Hopelijk zijn jullie allemaal gezond gebleven en natuurlijk hebben we niet stil gezeten. We hebben veel schoongemaakt, veel onderhoud gepleegd en zijn nu bezig met een aangepast programma en ons zwembad 'Coronoaproof' te maken, zodat straks iedereen weer veilig en vertrouwd kan komen zwemmen in Bronbad de Lockhorst.'

'Ons streven is om vanaf maandag 18 mei gefaseerd open te gaan conform de richtlijnen van het RIVM, de Overheid, de Gemeente en de Zwembadbranche.'

Zwemlessen
De Lockhorst: 'De zwemlessen zullen als eerste van start gaan in het zwembad. Streven is om vanaf maandag 18 mei van start te gaan met de zwemlessen. Gezien de protocollen en richtlijnen waar wij aan ons dienen te houden, zullen niet alle zwemlessen tegelijk plaatsvinden en ook zullen de groepen kleiner zijn dan normaal. De zwemlessen zullen dus in fases gaan.

De lesouders zullen door ons zelf gebeld worden. Dus we willen je vriendelijk vragen om niet te bellen om te vragen wanneer je aan de beurt bent, wij zullen jou bellen!

Gezien we maar met een beperkt aantal in het zwembad mogen, kan er maar 1 ouder met de zwemles mee en kunnen er geen broertjes en zusjes mee naar het zwembad. Voor nu is dit even niet anders en zijn wij al heel blij dat wij weer langzaam aan op mogen starten. In een latere fase zal dit misschien wel weer kunnen.'

Zwembad gefaseerd open
Wanneer kunnen we banenzwemmen, aqua'sporten en vrijzwemmen?

De lockhorst: 'Zoals al aangaven hopen we op 18 mei open te gaan.

•    Als eerste zal er gestart gaan worden met de zwemlessen. Later zullen we gefaseerd open gaan voor het banenzwemmen en de aqua'sporten.
•    De aqua'sporten voor de ouderen zullen helaas nog niet door gaan in verband met de risicogroep voor het Coronavirus.
•    Vrijzwemmen zal in de eerste fase helaas ook nog niet plaatsvinden. Zoals de overheid al aangaf mogen de douches nog niet gebruikt worden. Dus zullen jullie thuis moeten douchen.
•    Sauna en stoomhut mogen helaas ook nog niet open.

Op onze website zullen we iedere keer een update geven zodat jullie op de hoogte zijn van wat er wanneer plaats gaat vinden. We zullen er met elkaar het beste van maken en een aangepast programma klaarleggen. Zo zal o.a. het banenzwemmen anders zijn dan dat jullie gewend zijn, zullen er looproutes zijn waar ieder zich aan dient te houden coform de protocollen. Dit alles om de veiligheid voor jullie en voor ons personeel te kunnen waarborgen. We vertrouwen op uw begrip.

We hebben er zin in. We hebben jullie gemist en staan te springen om weer aan de slag te kunnen en jullie te mogen verwelkomen. Dus tot snel.'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer over:

Lockhorst zwembad gefaseerd open
Deel dit bericht met je vrienden!