zondag 27 september 2020

Alles over Sliedrecht

22
apr

Eco vriendelijke relatiegeschenken, een duurzaam succes

(door )

Waarom Eco vriendelijke relatiegeschenken?

Het milieu is een onderwerp dat iedereen aangaat, zo ook de ondernemers. Alle organisaties zijn tegenwoordig wel bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er is rondom MVO natuurlijk regelgeving vanuit de overheid, maar ook steeds meer organisaties worden zelf meer gedreven om een steentje bij te dragen aan het milieu. Wanneer je hier als bedrijf steeds meer mee bezig bent, wil je deze gedrevenheid als organisatie ook uitstralen. Met het geven van Eco vriendelijke relatiegeschenken breng je deze boodschap over naar je relaties. Je kunt er dus echt een statement mee maken.

Eco vriendelijke inspiratie

Tijd om wat inspiratie op te doen wat betreft duurzame relatiegeschenken. In de categorie Eco vriendelijke relatiegeschenken zijn veel klassieker terug te vinden, maar dan in een milieuvriendelijke variant. Kantoorartikelen zijn vaak favoriet om te geven als relatiegeschenk, omdat deze altijd voor iedereen goed te gebruiken zijn. Pennen worden over het algemeen het langst gebruikt. Kies nu bijvoorbeeld in plaats van een plastic pen voor de Eco vriendelijke variant: een pen gemaakt van bamboe. Zat je eigenlijk te denken aan een bedrukt notitieboekje? Ook de notitieboekjes gemaakt van kurk kun je van je eigen logo laten voorzien. De notitieboekjes zijn er ook in een variant gemaakt van jute. Op deze manier kun je de populaire klassiekers cadeau blijven geven, maar dan in een Eco vriendelijke variant. Andere originele Eco vriendelijke relatiegeschenken zijn bijvoorbeeld een portefeuille gemaakt van kruk, jute tassen of een lunchbox gemaakt van bamboe. Kies vooral een item dat goed past bij je bedrijf en de boodschap die je ermee wilt overbrengen.

Win-win situatie

De term duurzaamheid heeft meerdere betekenissen: een product gaat langer mee, maar daarnaast betekent duurzaamheid ook dat het product gemaakt is van duurzame materialen. Om een win-win situatie te creeëren moet je bij het uitkiezen van Eco vriendelijke relatiegeschenken niet alleen kijken naar de duurzaamheid van de materialen, maar zorg er ook voor dat de relatiegeschenken over een langere periode hergebruikt kunnen worden en dat deze geschenken een specifieke functie vervullen. Hiermee voorkom je dat het product na ontvangst niet gebruikt wordt.

Eco vriendelijke geschenken bestellen

Passen Eco vriendelijke geschenken helemaal bij jouw boodschap? Dan is het tijd om deze te gaan bestellen. De partij Budgetgift heeft al jarenlange ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken. Zij hebben ook een ruime keuze uit verschillende Eco vriendelijke relatiegeschenken. Deze geschenken zijn te herkennen aan het groene MVO label op de website. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact op met de klantenservice van Budgetgift. Zij helpen u graag verder.

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!