donderdag 21 oktober 2021

Alles over Sliedrecht

30
jul

Goede verzending van jouw pakketten door de juiste vervoerders in te zetten

Moordende concurrentie op het internet vraagt om aangepast ondernemerschap. Heb jij klanten naar je website weten te krijgen? Zorg dan dat ze ook echt bij jou gaan bestellen. Onderscheid je als verkoper door je pakketten zoveel mogelijk naar wens van je klant te laten versturen. De flexibiliteit die jij hiermee laat zien, geeft je klanten vertrouwen in een goede verzending van hun bestelling.

Bezorgopties

Als jouw product door de consument in het winkelwagentje wordt geplaatst, is dit nog geen garantie voor een geslaagde verkoop. De ruime keuze online vraagt om aanpassingsvermogen van jou als ondernemer. Zorg dat je klanten de mogelijkheid krijgen om hun eigen keuze te maken, als het gaat om de plaats en het moment van de pakketbezorging. Door samen te werken met veel vervoerders, kun jij je klanten het beste bieden op het gebied van pakketten versturen.

Vervoerders kiezen

Afhankelijk van jouw producten zullen je klanten behoefte hebben aan een nationale of internationale bezorgmogelijkheid. Ook willen veel afnemers zelf een passend tijdstip willen kiezen, waarop hun pakket wordt afgeleverd. Ga samenwerken met meerdere vervoerders. Hiermee bied jij jouw klanten:

  • avondbezorging
  • same day delivery
  • wereldwijde levering
  • duurzame verzending

Verzendlabels printen

Heb je de mogelijkheid om meerdere vervoerders in te schakelen voor het verzenden van de bestelling? Maak het jezelf dan eenvoudig en gebruik een softwarekoppeling, zodat er geen tijd verloren gaat tijdens het verzendproces. De koppelingen geven je de mogelijkheid om de verzendlabels direct uit te printen, maar kennen nog meer pluspunten. Met een koppeling kun jij het gehele verzendproces monitoren. Zo heb je de mogelijkheid om de track & trace hieraan te koppelen en retourzendingen met een aantal muisklikken te regelen. Afhankelijk van het programma dat jij kiest, heb je meerdere keuzes. Kijk in alle rust wat past bij jouw ondernemerschap en je bespaart vanaf dat moment veel tijd en moeite.

Totaalaanbod pakketten versturen

Voorkom dat je het gehele internet moet afstruinen voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden. Bij Shops United heb je bijvoorbeeld direct overzichtelijk welke opties er zijn. Hier zie je de keuzes op het gebied van koppelingen, maar ook mogelijke vervoerders en de tarieven per bezorgdienst. Slim pakketjes versturen, biedt voordelen voor jou en je klant. Doordat jij je verkoop in handen legt van een betrouwbare vervoerder ben je verzekerd van een goede verzending. Je toont je een goede ondernemer door je klanten op hun wenken te bedienen. Een tevreden klant zal met een beetje geluk een positieve review over jou achterlaten en voor een volgende bestelling jouw webshop snel weer weten te vinden.

Deel dit bericht met je vrienden!