zondag 27 september 2020

Alles over Sliedrecht

19
mei

Zo kleed je je tafel aan met prachtig servies in 2020

(door )

Als je de eigenaar bent van een horecagelegenheid dan zul je ook moeten kijken naar de tafelaankleding. Dit is dan natuurlijk belangrijk om te zorgen voor een mooie belevenis, want dit gaat om meer dan alleen het eten en het drinken. Op de site van horecacentrumamsterdam.nl kun je veel verschillende artikelen kopen waarmee je een tafel aan kunt kleden. Een onderdeel hiervan is natuurlijk het servies, wat zonder twijfel van belang is bij de ervaring van jouw klanten.

Er zijn veel stijlen waarin je het servies kunt kopen. Het stijl van het servies dat jij wilt kopen hangt onder meer af van de stijl van het interieur van jouw horecagelegenheid. Ook wat voor ervaring je wilt meegeven aan de klanten heeft effect op jouw keuze. Als je een luxe restaurant hebt dan zul je natuurlijk ook kiezen voor servies met dezelfde uitstraling. Dit is al langer een trend in het interieur van een restaurant, maar bij het servies en de tafelaankleding was dit nog niet helemaal het geval. Tegenwoordig begint dit steeds meer te komen zodat jouw restaurant een chique look krijgt. Dit kan onder meer door glanzende materialen, donkere kleuren en sierlijke vormen te gebruiken.

Wat al een paar jaar belangrijk is, is duurzaamheid. Dit zie je vaak al terug in het interieur of in de menukaart. Toch was dit niet nog het geval bij het servies, maar dit gaat in de nabije toekomst veranderen. Er komen namelijk steeds meer nieuwe collecties van servies met natuurlijke materialen. Hierbij wordt bijvoorbeeld hout gebruikt, maar andere materialen als bamboe en aardewerk kunnen ook duurzaam zijn. Er is zelfs servies verkrijgbaar dat handgemaakt keramiek is.

Als je juist een eetgelegenheid hebt met een retro uitstraling dan wil je servies aan kunnen schaffen in dezelfde stijl. Dat is natuurlijk ook mogelijk. Er zijn namelijk veel retro opties. Deze zijn gebaseerd op de trends uit het verleden. Hierdoor is er onder meer servies aan te schaffen dat felle kleuren heeft. Hierbij worden met name de kleuren groen, oranje en blauw gebruikt. Daarnaast waren artikelen met een kleurverloop ook populair, net zoals het materiaal glas.

 

Lees meer over:

tafel aankleding servies
Deel dit bericht met je vrienden!