Alles over Sliedrecht...
17dec 2011

Hulpdiensten op zoek naar vermiste man

SLIEDRECHT -Politie en brandweer zijn op zoek naar een 36-jarige man uit Sliedrecht die sinds 16 december vermist is. Het gaat om een 36-jarige man met een verstandelijke beperking en de verstandelijke vermogens van een vierjarige. De man kan niet goed lopen, heeft een stoma en heeft epilepsie. Het gaat om een blanke man van 1.60 meter lang. Hij droeg een zwart jack met streepjes en capuchon, hoge bruine schoenen en had een rugzak.

In de namiddag van 16 december werd de man door een taxi afgezet bij de hoofdingang van een organisatie voor zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Sindsdien ontbreek elk spoor. Rond 22.00 uur werd de vermissing van de man aan de politie gemeld die de gehele nacht naar hem uitkeek en op en rond de plaats waar de man het laatst was gericht naar hem zocht. In de loop van de ochtend van 17 december werd een politiehelikopter ingezet om van bovenaf het terrein af te zoeken en in kaart te brengen. Ook zijn politiehonden ingezet en is een zoekploeg van de mobiele eenheid opgeroepen om naar de man te zoeken.

Wie de man heeft gezien of andere informatie heeft die helpt bij het vinden van de man, wordt gevraagd de politie in Sliedrecht te bellen via 112.

 Deel dit bericht met je vrienden!