Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Drugsdealers uit Sliedrecht aangehouden in Dordrecht'
15mei

Drugsdealers uit Sliedrecht aangehouden in Dordrecht

SLIEDRECHT / DORDRECHT - Een 25-jarige man met onbekende woonplaats, een leeftijdsgenoot uit Dordrecht en een even oude Sliedrechter zijn op woensdag 9 mei aangehouden. Ze worden verdacht van handel in drugs en zitten vast.

Van de man zonder bekende woonplaats was al langer bekend dat hij zich in Sliedrecht en omgeving met allerlei strafbare feiten bezig heeft gehouden, wat voor de politie een reden was om hem ook nu extra aandacht te geven. Door de wijkagenten in Sliedrecht werd hiervoor de hulp van Team Parate Eenheid, Politie Rotterdam (TPE) ingeroepen.

Op de bewuste woensdag wierp dat z’n vruchten af. Door de TPE werd gezien werd dat de man samen met de Sliedrechter in een auto zat en in Dordrecht contact legde met de derde 25-jarige. Dit was het moment voor de TPE om in te grijpen en de drie personen aan te houden.

Na de aanhoudingen werden enkele ponypacks met vermoedelijk cocaïne, een zakje met nog meer wit poeder en andere drugsgoederen gevonden. Bij de man met onbekende woonplaats werd ook een mes in beslaggenomen en trof de TPE tijdens de insluitingsfouillering een leuke uitspraak op het T-shirt van de verdachte. Alle mannen zitten vast. Hun auto’s zijn inbeslaggenomen.Deel dit bericht met je vrienden!