Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bekerwinnaars Open kampioenschap van de Drechtstreek 2015 gehuldigd' OKD Winnaar: Robert van Rekom
26jun 2015

Bekerwinnaars Open kampioenschap van de Drechtstreek 2015 gehuldigd

SLIEDRECHT / DORDRECHT - Afgelopen donderdag zijn alle bekerwinnaars van het Open Kampioenschap van de Drechtstreek 2015 gehuldigd. Voorzitter Jerry van Rekom kon de nieuwe wisselbeker uitreiken aan Robert van Rekom, die met 6 uit 7 en ongeslagen de terechte winnaar was geworden.
Ook de nummers 2 t/m 5 (Wim Pool, Wim Hokken, Jorik Klein en Floris Verweij) ontvingen een beker.

De tweede groep werd gewonnen door Henk Prins, die Hans Vink en Dordtenaar Otto van Haren nipt was voorgebleven.
De aanmoedingsprijs ging dit keer naar Johan Gijsen, terwijl Koos van de Berg de beker voor de grootste ratingstijger in ontvangst mocht nemen.

Dordtenaar Johan van de Griend werd gehuldigd als trouwste 'buitenlander',  omdat hij aan de meeste edities van het OKD heeft deelgenomen.
Tenslotte werd Krimpenaar Eric Hill gekroond tot verrassing van het toernooi, omdat hij vooral topper Kees Wessels wist te verslaan, maar ook om zijn prestatie door elke ronde op de fiets te komen!

Volgend jaar zal de twaalfde editie van het OKD plaats gaan vinden en opnieuw in de maanden mei en juni. Wedstrijdleider Mark van Hulst zal dan opnieuw de organisatie voor zijn rekening nemen.Deel dit bericht met je vrienden!