Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sliedrecht Sport organiseert fanreis naar Bekerfinale'
09feb

Sliedrecht Sport organiseert fanreis naar Bekerfinale

SLIEDRECHT - Sliedrecht Sport organiseert een busreis naar de Nationale Bekerfinale in Hoogeveen op 18 februari 2018. Het Sliedrechtse Dames 1 neemt het dan op tegen Eurosped.

Het hoogste damesteam van Sliedrecht Sport staat voor de zesde keer in de clubhistorie in de Nationale Bekerfinale. Drie van die finales gingen verloren (in 2001 tegen Pollux, 2008 versus DELA Martinus en vorig jaar tegen VC Sneek) en twee werden er winnend afgesloten: in 2012 na winst op Weert en in 2015 na een triomf op VC Sneek.

Om 12.30 uur vertrekken de bussen bij sporthal De Basis. Om 15.30 uur begint de wedstrijd en een half uur na afloop gaan de bussen weer terug. De investering in deze onvergetelijke trip bedraagt slechts 15 euro per persoon. Plekken moeten gereserveerd worden via sliedrechtsport.nl. Dit kan tot en met 15 februari.

Entreeticket moeten separaat gekocht worden via volleybal.nl/tickets. Sliedrecht Sport-fans krijgen korting door de code ‘sliedrecht2018sport’ in te voeren. Een kaartje kost dan nog maar 4 (t/m 12 jaar) of 6 euro (vanaf 13 jaar).

Fotobijschrift: De laatste keer dat Sliedrecht Sport de Nationale Beker won was in 2015 (foto: Pim Waslander).Deel dit bericht met je vrienden!