Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Heren 1 Sliedrecht Sport oefent tegen Eredivisionist'
26feb 2018

Heren 1 Sliedrecht Sport oefent tegen Eredivisionist

SLIEDRECHT - Vanwege de extreem lange pauze na de afgelopen competitiewedstrijd heeft coach-trainer Paul van der Ven een aantal oefenwedstrijden voor het hoogste herenteam van Sliedrecht Sport georganiseerd. Op zaterdag 3 maart spelen ze voorafgaand aan de Dames 1-wedstrijd een duel tegen Eredivisionist TalentTeam.

De laatste competitiewedstrijd van Heren 1 was op 3 februari. De eerstvolgende is pas op 10 maart. Om het team scherp te houden in de race om het kampioenschap van de Topdivisie werd en wordt er flink wat af geoefend tegen andere teams. Op 15 februari werd gestreden tegen het Sliedrechtse Heren 2. De broederstrijd eindigde met 2-1 in het voordeel van H1… gelukkig maar!

Aanstaande woensdag wordt er aangetreden tegen Donki Sjot uit de Topdivisie en de oefencampagne wordt besloten met een duel tegen het TalentTeam, uitkomend in de Eredivisie. Die wedstrijd begint om 16.30 uur in sporthal De Basis. De entree is, zoals altijd gratis. Om 19.30 uur spelen vervolgens de dames van Sliedrecht hun derde wedstrijd in de play-offs tegen aartsrivaal VC Sneek. Deze is ook in De Basis en ook gratis toegankelijk.

Fotobijschrift
Heren 1 heeft in sporthal De Basis nog nooit verloren. Ook niet in de bekerduels tegen Eredivisionisten Dynamo, Zwolle en Taurus (foto: Peter Verheijen).Deel dit bericht met je vrienden!