Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sliedrecht Sport verguld met gift Rabobank Clubkascampagne' Cees Boer (l) en Janita Boogaard
23apr 2018

Sliedrecht Sport verguld met gift Rabobank Clubkascampagne

SLIEDRECHT - Gisteravond mocht volleybalvereniging Sliedrecht Sport een cheque voor maar liefst 1.493 euro in ontvangst nemen uit handen van de Rabobank Merwestroom. Het bedrag was bij elkaar gestemd door leden van de Rabobank in de Rabobank Clubkascampagne. Sliedrecht Sport was daarmee de hoogst begunstigde sportvereniging in Sliedrecht.

“Prachtig dat Rabobank Merwestroom hiermee nog eens extra zijn maatschappelijke betrokkenheid toont”, aldus Sliedrecht Sport-voorzitter Cees Boer. “We kunnen al jarenlang rekenen op Rabobank als supporter en één van de hoofdsponsors van Sliedrecht Sport. Dit is een erg leuke en welkome extra, waar we de Rabobank Merwestroom en iedereen die op ons gestemd heeft, zeer dankbaar voor zijn.”

Sliedrecht Sport zal het bedrag gaan besteden aan 'Sliedrechtse jeugd in beweging’; een bewustwordingsproject gericht op de Sliedrechtse jeugd om voldoende te bewegen, met behulp van volleybalclinics, schoolvolleybaltoernooi en promotieacties. Zo worden van de donatie volleyballen, trainingsmateriaal en promotiemiddelen aangeschaft.

Foto: Cees Boer (l) en Janita Boogaard van de Rabobank Merwestroom bij de uitreiking van de cheques.Deel dit bericht met je vrienden!