Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Uitstekend weekend voor Damesteams van Sliedrecht Sport'
15apr

Uitstekend weekend voor Damesteams van Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT - Het afgelopen weekend was een uitstekend weekend voor de volleybalsters van Sliedrecht Sport. Hieronder een korte bloemlezing.

Meisjes B1 kampioen Hoofdklasse
Na Meisjes A1 heeft ook Meisjes B1 (zie bovenste foto) het kampioenschap binnen gesleept. Met een daverende 0-4 werd het seizoen met glans afgesloten.

De strijd in de Hoofdklasse bleef lang spannend, maar het team van Zara Noteboom, Emma de Ruiter, Donna de Jong, Yagmur Salduz, Monika de Jong, Noa Heussen, Damla Salduz, trainer-coach Jan Joost de Jong en trainer Dave van Rekom eindigde uiteindelijk op een comfortabele vijf punten voorsprong op Voltena.

Ook Meisjes B2 kampioen
Na een spannende strijd heeft Meisjes B2 (foto hierboven) aan het langste eind getrokken en mag zich kampioen van de 1e Klasse noemen.

Het team van Noa van Dijk, Siri Bergwerf, Evi Hagenaars, Luna Teerds, Izabel Dekkers, Loïs Leeuwesteijn, Noa Kentie, Yentl van Bekkum, Xanne Verhaar en trainer-coach Jaap van Dijk verloor vorige week nog van de nummer 2, Volley Meerkerk. Vandaag werd echter winnend afgelopen (2-3 tegen VIA), waardoor het goud veilig werd gesteld.


 
Kampioen Dames promoveert naar Topdivisie

Met slechts één puntje voorsprong op nummer 2, VollinGo, is Dames 2 (foto hierboven) kampioen van de Eerste Divisie geworden. Dat betekent dat volgend jaar de Topdivisie wacht. Een fantastisch resultaat!

Op de laatste speeldag maakten nog drie teams op de eindoverwinning, maar door zelf met 1-3 uit te winnen bij VC Velden maakte het team van Famke van Rekom, Eline de Haan, Jente Wieldraaijer, Pascalle Cnossen, Anke van As, Mika Pierik, Alaska Zwaanswijk, Marloes Hesselink, Serena van der Made, Lisette de Wit, Carlijn Berendsen, trainer-coach André van Leeuwen, trainer Roy Kroon en coaches Tom Baas en Jesse van Leeuwen een einde aan alle illusies van ViollinGo en Volley Tilburg. Het betekent meteen promotie naar de Topdivisie, het op-één-na-hoogste niveau in Nederland.

Dames 5 Sliedrecht Sport zonder te spelen kampioen
Vandaag is Dames 5 (foto hierboven) kampioen geworden van de 1e klasse. Het team van Melissa de Groot, Vicky Stout, Mara Kortland, Jolijn de Rover, Maricia Wanrooij, Manon Koppelaar, Simone Roskam, Sharmila Eijkelboom, Rosanne Huisman, Isabelle Huisman, Linda Tamerus, Irene Boer en trainer Cees Adriaanse deed dat zonder zelf in actie te komen.

Gisteren speelden ze al hun laatste wedstrijd. Die had met 4-0 gewonnen moeten worden om zeker te zijn van het kampioenschap. Het werd echter 3-1, waardoor D5 afhankelijk was van de concurrentie. Maar die verloor vandaag dik, waardoor er alsnog gejuicht kon worden.Deel dit bericht met je vrienden!