Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Karel Peursem doet gooi naar snelschaaktitel jeugd.' Op de foto: Milan Kanthasamy
06mei

Karel Peursem doet gooi naar snelschaaktitel jeugd.

SLIEDRECHT - Bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht lijkt Karel Peursem  in de voorjaarscompetitie een serieuze kandidaat voor het overnemen van de snelschaaktitel, die nu nog in handen is van Barend van Dieren.

Peursem zette  een nette score neer van 3 uit 4, net als overigens Daniël van Leeuwen, Jabber al Yassin, Jelle Peursem en Sharujan Ratnam. Met dit resultaat profiteerde Peursem optimaal van de off-day van regerend kampioen Barend van Dieren, die slechts tot 1,5 uit 4 kwam. In de overall-score blijft Van Dieren met 76% nog maar net Peursem voor die nu op een score van 75% kan bogen. Ondanks het feit dat Theo Theunisse, net als Van Dieren 1,5 uit 4 scoorde, blijft hij voorlopig onbedreigd derde in het klassement.

Als enige speler met een honderd procent score van 4 uit 4 was het Ricardo Veen die oprukte naar een vierde plaats in het klassement.

Opmerkelijk was ook de score van 3,5 uit 4 die Milan Kanthasamy neerzette, de een na beste score van de avond. Verder werd met 2,5 uit 4 een goede score neergezet door Bart vd Beek en Seth van Houwelingen.

Op bijgaande foto staat: Milan Kanthasamy, die een bijna perfecte score neerzette.

De foto is gemaakt door Jerry van RekomDeel dit bericht met je vrienden!