Alles over Sliedrecht...

Wie zijn we

Sliedrecht.net is een initiatief van Avant.nl te Papendrecht (opgericht in juni 1999) en maakt deel uit van stichting Drechtweb, de samenwerkende digitale  steden uit de Drechtstreek (www.papendrecht.net, www.alblasserdam.net, www.ambacht.net, www.dordrecht.net en www.zwijndrecht.net).

Sliedrecht.net is in de eerste plaats een ontmoetingsplek met een sociale insteek voor Sliedrechter door het aanbod van algemene informatie en nieuws. Verder wil het een compleet aanbod van Sliedrechtse links aanbieden en fungeert het op deze wijze als dé startpagina voor Sliedrecht.

Een virtueel plein is een ontmoetingsplek/verzamelplaats voor allerlei soorten bedrijven, organisaties en personen die iets gemeenschappelijk hebben op het Internet..

Net zoals er in de fysieke wereld winkelcentra bestaan, zodat er minder behoeft te worden gelopen en gezocht hoeft te worden naar de produkten die op de wekelijkse boodschappenlijst staan, bestaan er dus op het Internet virtuele pleinen.

Embleem
Het embleem van Sliedrecht is ook op polo-shirt of jas verkrijgbaar, voor meer informatie klik hier.

Foto linksboven:
Het "Nationaal Baggermuseum" is een museum in Sliedrecht. In dit museum valt van alles te zien over de geschiedenis van de baggerindustrie in Sliedrecht.

Foto rechts midden:
"De Grote Kerk": het oudste monument van Sliedrecht, de Hervormde Grote Kerk, valt sinds 1991 onder de monumentenwet.

Foto links midden:
"Prins Willem-Alexander school". Een Protestants-Christelijke school.

Foto midden boven:
"Thorbecke apotheek": apotheek in Sliedrecht.

Met het embleem treedt Sliedrecht.net naar buiten en wordt gebruikt voor muismatten, T-shirts, stickers en is te vinden in allerlei openbare gelegenheden in Sliedrecht.