Baggerfestival heeft afgelopen weekend zo’n 35.000 bezoekers getrokken

01 juli 2019
Baggerfestival heeft afgelopen weekend zo’n 35.000 bezoekers getrokken

SLIEDRECHT - Van 27 tot en met 30 juni vond de dertiende editie van het Baggerfestival plaats. De baggerij, waterbouw en andere maritieme sectoren namen dan ook een centrale plek in.

Vanzelfsprekend was iedereen welkom, maar is het primair een festival voor en door Sliedrechters, waar het Sliedrechtse bedrijfsleven, winkeliers, horeca, sportverenigingen, kerken, muzikanten, het Baggermuseum en de gemeente allemaal hun rol in spelen.

Het Baggerfestival werd op zondag afgesloten met een openlucht kerkdienst, dat werd georganiseerd door de kerken van Sliedrecht.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.