Kerkbuurt kijkt terug op een gezellige en geslaagde Baggerfestival Braderie

01 juli 2019
Kerkbuurt kijkt terug op een gezellige en geslaagde Baggerfestival Braderie

SLIEDRECHT - De Ondernemers Vereniging Kerkbuurt kijkt terug op een gezellige en
geslaagde Kerkbuurt Baggerfestival Braderie die zij op verzoek en in samenwerking met Stichting Baggerfestival vrijdag 28 juni j.l. en zaterdag 29 juni j.l. georganiseerd heeft.

Met 48 kramen, bezet door winkeliers en deelnemers Vrijmarkt, was het een gezellige aanblik op de Kerkbuurt die ondanks het warme weer zowel vrijdag j.l. als zeker zaterdag j.l. veel bezoekers mocht ontvangen

Ook de twee kermis attracties werden door de Sliedrechtse kinderen goed bezocht.
Op het Merwedeplein maakten de Synergos Dansgroepen er een groot feest van. We waren blij verrast met de grote opkomst van veel familie leden en andere bezoekers om de optredens op het podium te zien.Ook de  workshop “Living Statue” die op zaterdag in samenwerking met Stichting Samen voor Sliedrecht georganiseerd werd, was vol ingetekend. Aan het einde van deze workshop verzorgden de Levende Beelden nog een kort optreden op het podium op het Merwedeplein.

De attracties die de meeste bezoekers trokken waren echter de twee gratis water tappunten die we op de Kerkbuurt hadden ingericht.Proost!

Tenslotte het was warm maar we hebben van veel bezoekers goede berichten mogen horen over zowel het Baggerfestival als de Kerkbuurt Baggerfestival Braderie.


Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.