Koninklijke onderscheiding voor Laurien Pijl

08 juli 2019
Koninklijke onderscheiding voor Laurien Pijl

SLIEDRECHT - Burgemeester Bram Van Hemmen heeft op vrijdag 5 juli in de raadzaal van het Sliedrechts Museum een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Laurien Pijl. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer Pijl ontving zijn Koninklijke Onderscheiding na afloop van de officiële heropening van het Sliedrechts Museum.

Laurien Pijl heeft de afgelopen 27 jaar veel betekend voor het Sliedrechts Museum. Hij was van 1992 tot 1996 penningmeester van de Stichting Sliedrechts Museum. Sinds 1996 tot op heden is hij penningmeester van de Stichting Vrienden van het Sliedrechts Museum.

Ook op andere gebieden heeft de Laurien Pijl zich verdienstelijk gemaakt voor Sliedrecht. Hij was van 1990 tot 1995 penningmeester van de Stichting Theater De Bonkelaar te Sliedrecht. Van 1992 tot 2001 was hij penningmeester van de Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen. Daarnaast was hij van 1993 tot 2014 penningmeester van de Sociëteit Ken U Zelven.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.