Verkiezingen nieuwe speeltoestellen

15 oktober 2019
Verkiezingen nieuwe speeltoestellen

SLIEDRECHT - De gemeente Sliedrecht gaat komend voorjaar veertien speel- en sportplekken een opknapbeurt geven. Omwonenden konden tussen 19 juni en 12 juli met ideeën komen voor nieuwe speel- sportplekken. Aan de hand daarvan zijn ontwerpen gemaakt en die legt de gemeente op 16 oktober voor aan de buurt.

Stempas
Omwonenden krijgen deze week een stempas in de brievenbus. Daarmee kunnen ze op woensdag 16 oktober stemmen op hun favoriete speel- sportplekontwerp. Het stemmen is voor alle omwonenden: volwassenen en kinderen. Het ontwerp met de meeste stemmen zal de gemeente in het voorjaar van 2020 plaatsen.

13.30 – 14.15 uur Speelplek in de Beyerinckstraat
Stemmen voor nieuwe speeltoestellen voor de speelplek in de Beyerinckstraat

14.30 – 15.15 uur Speelplek Alewijnsweer
Stemmen voor nieuwe speeltoestellen voor de speelplekken:
    - Koningsweer
    - Baaneweer (2x)
    - Asfaltspeelplek Groenenweer
    - Reinenweer
    - Molshoefweer
    - Dorlandsweer
    - Alewijnsweer
    - Schoutsweer

15.30 – 16.15 uur Speelplek in de Berkenhof 
Stemmen voor nieuwe speeltoestellen voor de speelplekken:
    - Berkenhof
    - Populierenhof
    - Wilgenhof (2x)

Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.