Vrouw gewond aan rug door aanrijding

21 april 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Op de Kerkstraat is op dinsdagmiddag 19 april een 70-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam gewond geraakt aan haar rug. Vermoedelijk zag de vrouw een links naast haar rijdende 38-jarige automobilist uit Sliedrecht over het hoofd toen zij linksaf sloeg bij een voetgangersoversteekplaats. De vrouw is in het ziekenhuis opgenomen voor een operatie. 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.