IJsbaanterrein weer open als sportterrein

28 april 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Met ingang van woensdag 20 april a.s. is het IJsbaanterrein weer iedere dag beschikbaar als sporterrein. Ook de skeelerbaan die op het IJsbaanterrein ligt is beschikbaar voor skeeleractiviteiten. Uiteraard mag de skeelerbaan alleen worden gebruikt om te skeeleren. Het terrein is als sport- en skeelerterrein beschikbaar tot en met 23 oktober 2011.

 

 

 

 

Wilt u het terrein een dagdeel vastleggen voor een sportactiviteit van uw vereniging dan kunt u, voor het verkrijgen van een vergunning, contact opnemen met de afdeling Welzijn, telefoon (0184) 495 886 . In de vergunning worden voorwaarden gesteld die aan het gebruik zijn verbonden. Bent u in het bezit van een vergunning voor een verenigingsactiviteit dan mag de toegang aan derden worden ontzegd.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.