Negen basisschoolleerlingen slagen foutloos voor verkeersexamen

04 mei 2011

SLIEDRECHT - Negen basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 hebben het theoretische verkeersexamen foutloos gemaakt. Op woensdag 11 mei aanstaande gaat wethouder Ad de Waard om 14.00 uur met deze kinderen naar het politiebureau, Rijnstraat 315 in Sliedrecht waar ze een rondleiding krijgen en een presentje.

De volgende leerlingen maakten de verkeersproef helemaal foutloos:

De Wilgen                

(locatie Roald Dahl)

- Marc Bouwman

Johannes Calvijnschool    

- Josephine Struijk

- Martijn Schilt

- Carlos Klein

- Lenneke Huijser

- Lisa van Tuijl

Pr. Willem Alexanderschool   

(locatie v.d. Waalslaan)   

- Ellen van Vierhoven

- Yorick de Groot

- Jelmer Schep

Het verkeersexamen is op 14 april op alle Sliedrechtse basisscholen gemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.