Dronken bestuurder aangehouden

12 april 2013 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Een 37-jarige inwoner van Dordrecht is zaterdagnacht aangehouden voor het rijden onder invloed. De man reed over de Merwestraat toen hij werd gecontroleerd door de politie. Het bleek dat hij 930 ug/l blies waarbij 220 ug/l wettelijk strafbaar is gesteld. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en tegen hem zal een proces-verbaal op worden gemaakt. De officier van justitie beslist of en wanneer de man zijn rijbewijs weer terug krijgt.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.