Man aangehouden na inslaan ruiten

06 juni 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Een 52-jarige man uit Sliedrecht is vrijdagavond 3 juni aangehouden voor vernieling. De man had die avond twee ruiten vernield van de voordeur van een woning aan de Zuiderstraat, nadat de 56-jarige bewoonster van het pand aan de man had aangegeven niet meer welkom te zijn. Agenten wisten de man even later aan de hand van het signalement aan de De Klopstraat aan te houden. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De volgende dag is hij heengezonden. De politie maakte proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.