Agressieve bromfietser aangehouden

13 juni 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Een 17-jarige jongen uit Oud-Alblas is op 12 juni op de Nachtegaallaan aangehouden. Deze bromfietser had even daarvoor op de Thorbeckelaan gevaarlijk en hinderlijk gereden, onder meer door op zijn achterwiel te rijden. Ook sneed hij een 32-jarige man uit Rotterdam af. Dat bleek een politieagent in zijn vrije tijd te zijn en hij sprak de jongen op de Nachtegaallaan op zijn gedrag aan. Toen de agent de jongen om zijn identiteitsbewijs vroeg, ging het mis. Er ontstond een worsteling, waarbij de agent meermalen tegen zijn been en lichaam geschopt en geslagen werd. Ook liep hij lichte verwondingen in zijn gezicht op. Toegesnelde andere agenten overmeesterden de jongen en namen hem mee naar het politiebureau. Daar is hij na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.