Inbraak in watersportwinkel

20 juni 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Bij een watersportwinkel aan de Prisma is in de nacht van zondag op maandag 20 juni ingebroken. Het inbraakalarm ging omstreeks 01.00 uur af waarna de eigenaar van de zaak de politie belde. Korte tijd later ontvingen agenten een melding dat er een auto met hoge snelheid wegreed in de richting van Gorinchem. Hiernaar werd nog onderzoek gedaan, maar het voertuig bleek niet meer te achterhalen. De 30-jarige eigenaar van de zaak heeft aangifte gedaan. De precieze schade is nog onduidelijk. De afdeling Forensische Opsporing zal sporenonderzoek instellen.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.