Man bij supermarkt aangehouden

04 juli 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Een 22-jarige man uit Sliedrecht is op 1 juli om 20.55 uur bij de uitgang van een supermarkt aan het Fazantplein aangehouden. Kort daarvoor had de politie de melding gekregen dat de man op de Horst was gezien en mogelijk een vuurwapen bij zich had. De man werd in de supermarkt gezien, waarop direct meerdere agenten daarheen gingen. Toen de verdachte de winkel verliet, werd hij opgewacht door een agent die zijn dienstwapen trok en de verdachte beval naar de grond te gaan. De agent hoefde zijn wapen niet te gebruiken. De verdachte kon rustig aangehouden en geboeid worden. Bij hem werd overigens geen vuurwapen aangetroffen. De man is in verzekering gesteld en wordt verhoord. De politie zet het onderzoek naar het eventuele vuurwapen voort.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.