Jongen zonder rijbewijs rijdt tegen verkeersbord

15 mei 2013 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Een 18-jarige jongen uit Sliedrecht is op maandagmiddag 11 juli aangehouden. De jongen reed met een personenauto tegen een verkeersbord op de Krabbelaar. Hij was gaan rijden terwijl hij nog geen rijbewijs had. In de bocht verloor hij de controle over de auto, met de aanrijding tot gevolg. Na verhoor is hij heen gezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.