Achtervolging na inbraak

23 juli 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -De politie heeft na een inbraak een auto achtervolgd. Op de rijksweg A27 tussen Vianen en Nieuwegein raakten politiemensen het voertuig kwijt. Op donderdagavond 21 juli 2011 kwam er rond 20.00 uur een inbraakmelding uit een bedrijf aan de Kubus in Sliedrecht. Daar reed een grijze Volvo S60 met hoge snelheid weg. Agenten zagen dit voertuig kort hierop bij het knooppunt Gorinchem waar de auto de rijksweg A27 opging richting Utrecht. Er volgde een achtervolging maar helaas zagen de verdachten kans te ontsnappen. Uit het bedrijfspand is een kluis met daarin papieren en geld en een kleine kluis gestolen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.