Jongen licht gewond na val

07 augustus 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Een 13-jarige jongen uit Hardinxveld-Giessendam is op 6 augustus rond 15.50 uur licht gewond geraakt, nadat hij ongelukkig was gevallen. De jongen wilde in de haven aan de Molendijk een dukdalf opklimmen, maar in plaats daarvan viel hij en kwam hij op een drijvend ponton terecht. Een bootje van Rijkswaterstaat bracht hem naar de wal, vanwaar hij per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar bleken de verwondingen mee te vallen. Met wat kneuzingen aan zijn rug kon de jongen na controle weer naar huis.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.