Sauna brand Lockhorst

22 mei 2013 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Donderdagavond even voor half zeven kwam er bij de Sliedrechtse Brandweer een melding binnenbrand bij zwembad de Lockhorst binnen. Vrij snel na de uitruk van de éérste auto is er opgeschaald naar middelbrand en werd ook de officier van dienst ingezet.

Bij aankomst bleek het echter om een klein brandje in het sauna gedeelte te gaan. Waarschijnlijk is er een stukje papier op de kolen terecht gekomen. Na een korte blusinzet kon de brandweer weer terugkeren naar de kazerne.

Omdat het aanbod van vrijwilligers schaars is besloot een enthousiaste brandweerman een werving en selectie procedure te houden onder de jonge toeschouwers.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.