Politie zoekt getuigen van aanrijding tussen twee fietsers

25 september 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Bij een aanrijding tussen twee fietsers op donderdagmiddag 22 september omstreeks 12.15 uur op de Thorbeckelaan in Sliedrecht is een 55-jarige vrouw uit Sliedrecht ernstig gewond geraakt. De politie komt graag in contact met getuigen van deze aanrijding om helder te krijgen wat er precies is gebeurd. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844 en vragen naar het wijkteam in Sliedrecht.
De aanrijding gebeurde op de Thorbeckelaan nabij de kruising Thorbeckelaan/Rivierdijk.  
Een 11-jarig meisje uit Sliedrecht reed ook op de fiets en kwam met de 55-jarige vrouw op de fiets in botsing, vermoedelijk tijdens het passeren. De vrouw kwam dusdanig hard ten val dat zij ernstig gewond raakte. Het medisch team van de traumahelikopter kwam ter plaatse voor hulpverlening waarna de vrouw met de ambulance naar het Erasmus Medisch Centrum werd gebracht. Ze heeft hoofdletsel, een ingeklapte long en diverse kneuzingen en breuken.
Het 11-jarige meisje is erg geschrokken, voor haar is Slachtofferhulp ingeschakeld.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.