Twee aanhoudingen na vechtpartij en vernieling

03 oktober 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -In de nacht van zaterdag op zondag is een 18-jarige man uit Sliedrecht aangehouden op verdenking van mishandeling en vernieling. De man zou zich hebben misdragen in een horecagelegenheid aan het Burg. Winklerplein. Daar vocht hij met een aantal en buiten vernielde hij een terrasscherm. Gealarmeerde agenten hielden hem aan buiten waarop hij zich verzette en een agent in het gezicht sloeg. In de politiewagen uitte hij bedreigingen naar de agenten.

Een 19-jarige man uit Brandwijk werd ook op het Burg. Winklerplein aangehouden. Door een getuige werd gezien dat hij een auto beschadigde door er hard tegenaan te trappen. De eigenaar van het voertuig zal benaderd worden voor aangifte. De verdachte is na insluiting en verhoor heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.