Aanhoudingen na ruzie

14 juni 2013 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Agenten hebben zes aanhoudingen verricht na een ruzie. Op donderdagavond 6 oktober 2011 stelde de politie een onderzoek in naar de ruzie die plaatsvond bij het viaduct van de Stationsweg in Sliedrecht. Een 17-jarige jongen uit Sliedrecht liep een snee op die in het ziekenhuis behandeld werd. Zes jongens kwamen bij de jongens waaronder de 17-jarige die zaten bij de skatebaan. Er ontstond direct ruzie waarbij de verdachten hen geslagen zouden hebben. Na de melding gingen agenten op zoek naar de verdachten en vonden deze op de Stationsweg. Het ging om zes jongens uit Dordrecht van 15 (4x), 16 en 17 jaar.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.