Fietsster geschept

17 juni 2013 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Een 16-jarige fietsster uit Vlaardingen is op de Sportlaan in Sliedrecht geschept. Dat gebeurde op zaterdagmiddag 8 oktober 2011. Het meisje reed met haar oom, een 50-jarige man uit Sliedrecht, over het fietspad van de Sportlaan. De man stak de weg over en het meisje reed achter hem aan. Een auto raakte haar waarna het slachtoffer op de weg terechtkwam. Een ambulance bracht het meisje voor onderzoek naar het ziekenhuis in Dordrecht.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.