Voedselbank blij met resultaat inzameling

28 november 2012 door Ad van Herk
Voedselbank blij met resultaat inzameling

SLIEDRECHT - De inzameling van voedsel voor de voedselbank in Sliedrecht, Hardinxveld Giessendam, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf en Nieuw-Lekkerland is succesvol verlopen. In vele supermarkten stonden het afgelopen weekeinde de vrijwilligers klaar om de boodschappen in ontvangst te nemen. Het winkelend publiek heeft hele mooie houdbare producten aan de Voedselbank geschonken die de komende periode aan de voedselpakketten worden toegevoegd.

Het was ook mogelijk om een financiële bijdrage in de collectebus te doen. Van de ontvangen
giften zullen versproducten worden aangeschaft zoals vlees, iets wat niet zo vaak in het pakket te vinden is.

De Voedselbank zet zich in voor gezinnen die niet meer in staat zijn om dagelijks brood op de plank te krijgen. De Voedselbank functioneert als schakel tussen overschot en verborgen gebrek in onze maatschappij.

Wekelijks worden in Sliedrecht meer dan 80 pakketten gevuld voor gezinnen in Sliedrecht, Hardinxveld Giessendam, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf en Nieuw-Lekkerland. De inzameling komt dus goed terecht. Door de teruglopende bijdrage vanuit Voedselbank Nederland wordt de lokale inzameling steeds belangrijker, de voedselbank is dan ook erg blij dat ze zoveel steun ontvangt van de lokale bevolking en ondernemers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.