Volleybaldames gehuldigd in oude Gemeentehuis

23 mei 2013
Volleybaldames gehuldigd in oude Gemeentehuis

SLIEDRECHT - Zaterdag 27 april stondt voor de dames van Sliedrechtse Volleybalploeg in het teken staan van huldigen. Zo werden de dames om 14.00 uur in het oude Gemeentehuis verwacht om officieel gehuldigd te worden door Burgermeester Bram van Hemmen en Wethouders van de Gemeente Sliedrecht.

Deze besloten bijeenkomst werd rond 15.00 uur afgesloten, en het was de bedoeling dat de ploeg met burgermeester Bram van Hemmen op het bordes zou verschijnen als afsluiting van de huldiging. 

Tegen drie uur had zich een handjevol supporters en wat fotografen zich voor het oude Gemeentehuis verzameld. Helaas niet de gehoopte honderden....... Maar dan ging toch onder luid gejuich een raam boven de ingang open, en verswchenen de dames met de glimmende beker trots voor het open raam.

Onder vrolijk trompetgeschal werd de Nederlands Kampioen Dames Volleybal van 2013 in het zonnetje gezet.  

Na een paar minuten ging het raam dicht en kwam de ploeg naar beneden. Er kwam geen huldiging op het bordes, want na een paar statieportretten voor de verzamelde fotografen liepen de dames naar de inmiddels ook gereedstaande bus voor het verdere programma van vandaag.

Foto en tekst: Hennie van der Zouw

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.