Zakkenrolster aangehouden met behulp van burgers

21 mei 2013
Zakkenrolster aangehouden met behulp van burgers

SLIEDRECHT - De politie heeft zaterdagochtend rond 11.00 uur een 36-jarige Roemeense vrouw aangehouden, nadat ze had geprobeerd bij om verschillende oudere mensen geld uit de portemonnee te halen.

Oplettende getuigen
De vrouw en nog twee andere mannen spraken op de parkeerplaats aan de Joost van de Vondelstraat verschillende oudere mensen aan met de vraag of ze geld konden wisselen. Toen de slachtoffers hun portemonnee tevoorschijn haalden, pakten de verdachten eigenhandig het geld hieruit. Oplettende getuigen die dit zagen gebeuren grepen in. De vrouw kon aangehouden worden, maar de twee andere mannen vluchtten in een blauwe Ford Focus. De politie komt graag in contact met mensen die getuigen zijn geweest van dit incident of mensen die de blauwe Ford Focus met buitenlands kentekennummer elders hebben gezien. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.