Rijbewijs 25-jarige snelheidsmaniak ingenomen

22 mei 2013 door Ruben
Rijbewijs 25-jarige snelheidsmaniak ingenomen

SLIEDRECHT - Het rijbewijs van een 25-jarige snelheidsduivel werd in de nacht van dinsdag op woensdag ingevorderd. De man reed 200 km over de A15.

Surveillerende agenten in burger werden rond kwart voor één op de A16, ter hoogte van de splitsing met de A15, ingehaald door een personenvoertuig. De bestuurder passeerde de agenten met hoge snelheid waarna zij de achtervolging inzetten. Tijdens deze rit liep de snelheid op tot zo’n 200 km per uur.

 

Het voertuig verliet uiteindelijk de snelweg via de afrit Sliedrecht. Via de meldkamer werd duidelijk dat de bestuurder thuis hoorde op de Putterstraat. Daar troffen ze de 25-jarige man inderdaad aan. Zijn rijbewijs werd direct ingevorderd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.